TVDieren

Polysport Activiteitenpark herbergt ook een tennisvereniging. Dit is de tennisvereniging Dieren oftewel TVD. De TVD is een zeer actieve vereniging. Zij beschikt over 5 kunstgrasbanen, 7 gravelbanen en, indien deze niet voor andere activiteiten wordt gebruikt, mogen leden in de zomermaanden ook van de tennishal gebruik maken.

De TVD bestaat uit ca. 800 leden en organiseert voor hen diverse activiteiten, zoals pleziertoernooien, 2 open toernooien, clubkampioenschappen en nog veel meer. Omdat de TVD over goede sponsoren beschikt is het mogelijk om veel voor de jeugd te doen, zoals een bijdrage aan de trainingen en uitjes organiseren om de teamgeest te bevorderen.

De TVD is een vereniging die naast veel jeugdleden, ook veel oudere leden heeft, waar de diverse commisies veel aandacht aan besteden. Dus ook senioren zijn bij de TVD zeer actief.

Toch is er ook voldoende ruimte voor de prestatieve spelers. Zo neemt de officiele tenniscompetie elk jaar weer een belangrijke plaats in bij de TVD en wordt er met veel enthousiasme gespeeld en gekeken. Dit zorgt dan ook voor de nodige gezelligheid achteraf, waaraan de TVD kookploeg een zeer belangrijke bijdrage levert.

Kijk op de site hieronder om specifieke informatie omtrent de activiteiten te verkrijgen!

Wij zien u graag bij ons op het tennispark!