All-in arrangement 100,-

Soort arrangement

Categorie(ën)

Aantal personen

Activiteiten
Outdoor
Sport en spel
Tochten
10 - 199

 

Een all-inclusive outdoor activiteit met eten, drinken, actie en avontuur! Lees verder en je zult zien hoe geweldig dit programma is.

Jullie worden met koffie en apfelstrudel en bosbessengebak met slagroom in ons gezellige sportcafé ontvangen!

Vervolgens gaat de Cryptische FotoVeluwetocht van start.

  • Ieder team ontvangt een fotocamera en een opdrachtenboek. Het is de bedoeling om met elkaar de leuke, creatieve en humoristische foto-opdrachten te maken.
  • De leuke opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Uiteraard staat deze tocht in het teken van gezelligheid en teamgeest.
  • De foto's krijgt u mee op een usb stick, als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.
  • Tijdens de tocht wordt ook voor het nodige natje gezorgd.
  • Jullie krijgen een lunchknapzak mee voor onderweg.

Deze tocht duurt ca. 3,5 uur en is inclusief entreegeld en 2 consumpties onderweg. (de tocht is zo geheim dat we het niet verder kunnen omschrijven!!)

Als jullie terug zijn is het tijd om even wat te drinken. Ook krijgen jullie lekkere warme borrelhapjes (6 stuks p.p.).

Na de pauze gaan jullie langlaufen... Onderdelen zoals treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor reuze veel plezier (ongeacht leeftijd en conditie)! Onderweg is er een "Glühweinpauze" ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. En let op... hiervan worden filmopnames gemaakt, succes is gegarandeerd!

Na het langlaufen is het tijd om te après skiën.

Na een paar borreltjes word het  Uitgebreide Oostenrijks buffet wordt geopend:

" Schlemmereien wie geselchter Nackenbraten, Backschinken mit Zwiebeln, Champignons und Speckknodel, Geschnetzeltes mit hausgemachten Spätzle, Tiroler Gröstel, Rinderpfanne, Rösti, Achentaler Salat mit Schinken, Ananas und Pfirsiche werden Ihren Gaumen verwöhnen" Absoluut een buffet "anders dan anders"! Voor een uitgebreide beschrijving van dit buffet klik hier

Wij serveren u na het buffet een heerlijk ijsbuffet.

Na het eten wordt tijdens de après ski de film op grootbeeld vertoond, de acteurs in deze film zijn jullie zelf "in action". Filmcritici zullen beweren dat deze film de boeiendste van de eeuw zal zijn.

De avond wordt met de prijsuitreiking van de Fototocht afgesloten, voor het beste team hebben wij een prachtige collage gemaakt.

En dan is het al weer tijd om richting huis te vertrekken...

Dit wel met de zekerheid een heel bijzonder feest te hebben meegemaakt!

Dit programma is all-in.


Foto's en filmpjes


Recensies

Schrijf een recensie over dit arrangement


ProgrammavoorstelSoortgelijke arrangementen

G.P.S. avontuur Veluwe

VANAF € 27,50 p.p.

  Zoeken, filmen, opdrachten uitvoeren, samenwerken en lol hebben op de Veluwe met het GPS Avontuur! Verschillende facetten van oriëntatie en visuele ...

Langlaufen

VANAF € 20,00 p.p.

  Het leukste uitje van Nederland! Een personeelsuitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest met Oostenrijkse flair: U wordt met koffie en apfelstrudel met ...