GPS schatzoeken

Soort arrangement

Categorie(ën)

Aantal personen

Kinderpartijtjes
n.v.t. n.v.t.

Schat van Hof te Dieren (voor kinderen vanaf 9 jaar).

Vele honderden jaren geleden woonden op Hof te Dieren het rijke echtpaar Adela en Balderik van Diederen. Balderik was een slechterik, hij stal van de boeren in Dieren al hun kostbaarheden en verstopte deze in de bossen van Hof te Dieren. Jaren lang zochten de boeren naar hun spullen in deze bossen, maar zonder succes.

Enkele dagen geleden zijn er echter in de bossen aanwijzingen gevonden die waarschijnlijk leiden naar de verborgen schatten. Kun jij die aanwijzingen oplossen en de schat vinden?

Op zoek naar de schat

Met de G.P.S wandel je van waypoint naar waypoint. Bij ieder waypoint wordt er een vraag gesteld. Noteer alle antwoorden om zo het laatste waypoint, het coördinaat van de schat, te kunnen ontcijferen.

De kosten

Vaste kosten (huur GPS e.d.) € 25,00, daarnaast betaalt u nog € 5,00 per kind. Duur van de tocht ca. 2 uur.

Wij organiseren onze kinderpartijtjes uitsluitend op doordeweekse dagen!
(maandag tot en met donderdag)


Foto's en filmpjes

 gps schat gps schatzoeken
 

Recensies

Schrijf een recensie over dit arrangement


ProgrammavoorstelSoortgelijke arrangementen

Langlaufen

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaan skiën, dat staat garant voor een "bult" plezier! Je krijgt echte langlaufschoenen, ski\'s en stokken en als ...

Klimmen en Handboogschieten

Geweldig leuk is het om een combinatie van handboogschieten en klimmen te gaan doen! Je bent hier ongeveer 2 uur mee bezig, na afloop ontvangt iedereen een klim- en ...